HUI:
Divendres 01 de Juliol de 2022 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Des del 5 de maig
Exposició temporal
Text-pontàniament
Gratuïta
El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) exhibeix «Text-pontàniament» a la Sala de la Torre. Com el seu nom indica, «Text-pontàniament» pretén retornar a l'estandarditzat caràcter tipogràfic l'espontaneïtat i singularitat del text escrit a mà. Per a això presenta un variat i destacat conjunt d'obres que aborden i analitzen, amb diferent grau de profunditat, les diferències entre la poca personalitat i uniformitat de la tipografia i l'expressivitat i espontaneïtat de l'escriptura manual.

En una època com l'actual en la qual vivim allunyats del text escrit a mà, «Text-pontàniament» aposta per la imperfecció del traç espontani i lliure enfront de la uniformitat i formalitat del caràcter tipogràfic. Mitjançant diferents tècniques i plantejaments, cada treball recollit en l'exposició reflecteix una visió molt particular d'entendre la relació entre espontaneïtat i tipografia i on entrelluquem, sens dubte, l'empremta personal de cada artista-dissenyador.

Comissariada per Begoña Jordá i Olga Ampuero, aquesta mostra recull un total de 36 obres realitzades per destacades figures del disseny valencià com Iban Ramón, Boke Bazán, Dídac Ballester, Joan Quirós, Andreu Balius, Gimeno Gràfic, Suc Estudio, Sansserif, Xavier Montsalvatge, Cento Yuste, Narcís Deu Belmont, Nereida Tarazona, Jose Armijo, Jimena González-del Río; així com pels dissenyadors del Màster en Arts Gràfiques de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny de la Universitat Politècnica de València.

En l'exposició entorn de la tipografia el visitant podrà contemplar diferents formes d'experimentació tipogràfica que comparteixen l'objectiu comú de reivindicar el valor formal i visual del caràcter tipogràfic en el disseny i en l'art.

5/05/2022 a 3/07/2022
Afegir al calendari

Lloc

Sala de la Torre
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal