HUI:
Diumenge 14 de Juliol de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Dissabte 20 de juliol
Visita guiada
'Fashion Art' i 'Espai End'
Gran Nit de Juliol
Gratuïta
Amb motiu de la Gran Nit de Juliol, el dissabte 20 podreu gaudir de diferentes visites guiades a les exposicions 'Fashion Art by Manuel Fernández', en la Sala Baixa, i 'Espai End by Julio Guixeres', al Pati Anglés del MuVIM.

'FASHION ART BY MANUEL FERNÁNDEZ'

Una mostra de trages commemoratius del 20é aniversari del Projecte Fashion Art, el qual s'ha dut a terme en col·laboració amb grans artistes plàstics espanyols i internacionals, entre més de 300 participants en la iniciativa fins ara, de 46 nacionalitats d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Tots ells s'uneixen per a configurar una ambiciosa exhibició de capacitats entorn de l'envolupant creativitat de la moda, enfront de la realitat social del planeta i la sostenibilitat, en un nou model d'exhibició.

La pintura d'aquests talents i les seues tècniques personals cobre vida sobre les creacions del dissenyador Manuel Fernández, aportant i aplicant la funció de tridimensionalitat en les seues obres d'art.

La labor social del Fashion Art Institute ha acompanyat totes les exposicions a través dels tallers didàctics relacionats amb l'art i la moda en múltiples suports tèxtils, creant noves eines per a la inserció laboral en col·lectius en risc d'exclusió social.

Una menció especial per a Felipe i Manolo, creadors de Vivas Carrión, per deu anys de col·laboració amb els seus tocats i barrets.

 

'ESPAI END BY JULIO GUIXERES'

La instal·lació ESPAI END és disseny com una genuïna obra d'art conceptual plantejant un revestiment de gespa artificial, junt amb una projecció modular de fornica, les quals recreen un paisatge urbà surrealista, evocant la imatge d'un edifici impossible que desafia la gravetat i la percepció.
 
Dues imponents escultures de ferro i fusta, especialment concebudes per Guixeres per a aquesta instal·lació, emergeixen com a guardians d'un univers oníric, superposant-se el fet terrenal amb el fet eteri.
 
Una zona de relax, transformada en exuberant jardí a través d'unes estampes a nivell de terra i una sèrie de pufs, incita als convidats a endinsar-se en un recés de tranquil·litat i contemplació a l'ombra d'un taronger en flor.
 
El projecte està concebut per a imprimir puresa al concepte de disseny efímer, celebrant la convergència entre art, interiorisme, creativitat i arquitectura: un homenatge a la imaginació i una invitació a explorar nous horizons en la natura infinita de la contemporaneïtat.

 

20/07/2024
Afegir al calendari
Activitat gratuïta. Sense reserva prèvia

Dades

20/07/2024 - 18:30
20/07/2024 - 20:30

Lloc

Pati anglés
Sala Alfons Roig
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal