La dona, encara que amagada després de l'ombra dels noms dels grans impressors, ha estat present en l'avanç i desenvolupament de la impremta valenciana i espanyola, pràcticament des dels seus inicis al segle XV. A més, la impremta, considerada un dels grans invents de la humanitat, és un element clau en l'accés de la dona a les lletres i a a cultura.
Sobre les dones i el seu paper en la història de la impremta i altres temes relacionats, es debatrà en la tertúlia del pròxim dimecres dia 20, moderada per Bernia Mitjans.
fins a completar l'aforament
Rosa Maria Gregori Roig és llicenciada i doctora en Història per la Universitat de València i arxivera facultativa del Cos d’Arxivers. En l'actualitat treballa a l’Arxiu de la Corona d’Aragó. La seua tesi doctoral —La impressora Jerònima Galés i els Mey (València segle XVI)— ha estat publicada a per la Biblioteca Valenciana.
Ana Mª Reig Ferrer és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València. Des de fa 32 anys és arxivera-bibliotecària de la Diputació de València i actualment cap de la biblioteca del MuVIM.
Elisa Millás Mascarós és llicenciada per la Universitat de València i membre de la Societat Bibliogràfica Jerònima Galés. Des de fa 15 anys és bibliotecària a la Biblioteca Històrica de la Universitat de València.
Aranzazu Guerola Inza és llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de València i vocal de la Societat Bibliogràfica Jerònima Galés. Treballa com a tècnic de digitalització a la Biblioteca Històrica de la Universitat de València.
Pilar Pérez és llicenciada en Filologia Espanyola per la Universitat de València. Actualment, és professora de literatura espanyola en "Universitat dels Majors" de Florida Universitària, a més de tècnic de cultura en la Univesitat de València.