HUI:
Dijous 30 de Maig de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Fins el 16 d'abril
Exposició temporal
Disseny + Salut
World Design Capital Valencia 2022
Gratuïta
El disseny per si mateix no pot curar res, però tampoc pot fer-ho una vacuna si no tenim una xeringa per a injectar-la. Dissenyar-la forma part de la solució, no és un valor afegit, és essencial en el desenvolupament de qualsevol innovació, pel bé social. Des de la indústria a l'arquitectura hi ha molts exemples que serveixen per a posar en valor aquesta activitat creativa des del més fonamental, la nostra salut, que està en l'altre extrem del decoratiu i accessori. En el passat, en el present i en un futur on la ciència i la medicina continuaran avançant amb l'ajuda imprescindible de la tecnologia i el disseny.

Una mostra oportuna i necessària, pel seu caràcter social i per tot el que estem vivint. Pedagògica i divulgativa, per mostrar coses que no coneixem i com el disseny pot ajudar a millorar l'atenció mèdica. Rigorosa i multidisciplinària, perquè també serveix per a informar, advertir o previndre.

El resultat d'un treball de cerca en totes les disciplines del disseny. Una mirada transversal que repassa el passat, dissecciona el present i es projecta cap al futur per a il·lustrar que la ciència i la medicina evolucionen i continuaran evolucionant amb l'ajuda de la tecnologia i el disseny.

Comissariada per Ramón Úbeda, Menció Especial en els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2021 per la seua labor divulgativa en aquest àmbit al llarg de la seua vida, aquesta mostra es divideix en 3 blocs i es desenvolupa al llarg de 25 àmbits.

Un projecte de València Capital Mundial del Disseny 2022 i el MuVIM, amb el suport de la Diputació de València i la col·laboració de l'Ajuntament de València.

 

11/11/2022 a 16/04/2023
Afegir al calendari

Lloc

Sala Alfons Roig
Visites guiades
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal