HUI:
Diumenge 23 de Juny de 2024 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Del 19 d'octubre al 4 de febrer
Exposició temporal
Carme Miquel, una mestra compromesa
En col·laboració amb Escola Valenciana
Gratuïta
‘Carme Miquel: Homenatge a una mestra compromesa’ recorre la vida de la professora, escriptora i activista valenciana, marcada per la lluita pel canvi educatiu i social i el foment d’un ensenyament atractiu i viu

‘Carme Miquel: Homenatge a una mestra compromesa’ reflecteix el caràcter d’una mestra inquieta, compromesa amb el canvi educatiu i social i amb el foment d’un ensenyament atractiu i viu. Miquel fa de la paraula la seua eina més preuada, publicant llibres dirigits al públic infantil, juvenil i adult. Va ser membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i fundadora de la Secció de Pedagogia de Lo Rat Penat, el Moviment Cooperatiu d’Escola Popular i la Federació d’Escola Valenciana.

L’exposició té un esperit cooperatiu, que busca visibilitzar a la Carme alegre, lluitadora i compromesa. ‘Carme Miquel: Homenatge a una mestra compromesa’ és el fruit del treball del MuVIM amb Escola Valenciana i ha estat comissariada per Carmen Agulló, Alexandra Usó, Adela Costa, Mercè Viana, Alfred Ramos, Jaume Muñoz, Pilar Calatayud i Paula Beneito, i ha comptat amb la col·laboració de Teresa Llabata, el Col·lectiu de Mestres Jubilats Freinet, Antoni Vizcarro i César Amiguet.

 

19/10/2023 a 4/02/2024
Afegir al calendari
Sala Nova
  • Sala Nova
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal