HUI:
Divendres 01 de Juliol de 2022 /
Obert de 10 a 14h i 16 a 20h
Des del 6 de març de 2022
Exposició temporal
8M i cada dia
Dia Internacional de la Dona
Gratuïta
El 8M i cada dia, als seus somnis els vesteix amb la realitat que pinta, la que traça amb un pinzell rebel de roig carmesí. La realitat que l’envolta i l’atrapa d’emoció immediata, inconscient, abandonada de raó... Pura energia després d’alçar-se del terra i de saltar d’alegria tot intentant reconèixer el futur sense necessitat, sense por, sense cansament. Obrir els braços en companyia. Són elles les que la miren, les que entenen els seu roig carmesí.

Julieta narra un dia qualsevol, un dia que ha de ser el 8M. El sentiment que se celebra cada minut de cada hora, de cada dia. Ens conta amb un llenguatge pictogràfic que ja no fa dany el que han viscut les generacions passades. El que s’ha viscut és aprenentatge, no hi ha rancúnia i no hi ha oblit. Només queda la saviesa de no tornar a repetir l’error, d’empoderar-nos per a ocupar el nostre lloc, de sentir-nos les companyes perquè som iguals, perquè totes tenim lloc: el nostre, el merescut i l’aconseguit.

A velocitat hem viscut el que els nostres somnis ens han permès, i a velocitat viurem el que els nostres silencis han revelat, unes vegades trencats d’absències i d’altres, morts de murmuris, aquests que ens han fet prendre els carrers. Eixir i prendre les regnes de les nostres vides, perquè ja no hi ha excuses per a ser les primeres i no només en els nostres somnis. Ens transformarem en llobes, en viatgeres, en etèries, en una albada o en primavera. Ens alterarem de riure a cavall de la vida, cavalcant i deixant empremta per a unes altres, per a les meues, per a les teues, per a les que vénen i per a les que vindran. Per les nostres mares i per les nostres àvies. Viurem amb ganes de sumar. Puja’t al meu somni i pintem.

Belén García Pardo
Crítica d’Art, AVCA
Dra. en Filosofia

30/04/2022 a 26/06/2022
Afegir al calendari
Julieta xlf (@julieta-xlf)

Llicenciada en Belles Arts per l’UPV i màster en Il·lustració.

Julieta xlf (València, 1982) és una artista urbana valenciana.

La seua especialitat es troba en la il·lustració, però és quan comença pintar al carrer, l’any 2004, quan descobrirà aquesta tercera dimensió que li faltava a la pintura. La seua labor com a artista se centra en intervencions murals a l’espai públic per ciutats i llocs de mig món: Itàlia, Bèlgica, França, Xile, els Estats Units... El ritme de les formes i aquests colors tan cridaners i vibrants cobren una
força irresistible en les seues peces, sinònim de “vida, llum i alegria”.

La seua inspiració per als seus murals ve de diverses cultures conegudes a través dels seus viatges, vivències diàries, arrels mediterrànies, i de la mateixa natura.

Lloc

Vestíbul del Museu
Segueix-nos:
Subscriu-te al nostre butlletí:

Horari:
De dimarts a dissabtes:
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
Diumenges i festius:
de 10 a 20h.
Tarifes:
Exposició permanent:
Precisa de reserva prèvia
Informació i reserves:
Copyright©2017 MuVIM Quevedo 10 i Guillem de Castro 8 | 46001, València.  Tots els drets reservats
Site developed with Drupal